Milo og regnbueslemmingene

Milo and the Rainbow Nasties er beskrives som et lærerikt actionspill hvor Milo må kjempe for å gjeninnføre farger i et blekt og trist univers.

Dette spillet er inspirert av japansk anime-kultur, og Warthog lover et klassisk gameplay blandet med en unik stil og originalitet. Milo and the Rainbow Nasties er et spill hvor farger brukes for å skape en unik gameplayopplevelse. Hovedpersonen, Milo, er en søt liten karakter som, sammen med den fargeskytende kameleonen hans, må bringe tilbake fargene til en verden som er kommet i kontakt med ondskap og mørke og blitt berøvet av fargene sine.

Spillet er et tredjepersons actionspill designet i hovedsak for barn fra seks år og oppover. Utviklerne forteller at i tillegg til å være morsomt vil det kunne lære spilleren ett og annet om det å blande farger (for å skape nye farger eller forandre på eksisterende farger). Warthog har også gjort det de kan for å sikre en variert gameplayopplevelse, slik at ingen av spillets kart er like.

Milo and the Rainbow Nasties kommer til konsoll, og utgivelsesdatoen er "snart". Warthog forteller også at de håper å kunne utvide franchisen til andre medier, slik som tegneserier og lignende.

Under det store reklamebanneret finner du lenke til spillets presentasjonsside (som også inneholder en trailer), samt en lenke til GamersHell, hvor du kan laste ned traileren hvis du føler at det offisielle nettstedet ikke er hurtig nok.

Siste fra forsiden