Minecraft

Minecrafts omfattende Nether-oppdatering er lansert

Blokkespillets underverden får nytt liv.

Mojang lanserte denne uken en ny stor oppdatering til Minecraft, kalt Nether Update. Som navnet tilsier er det blokkespillets underverden som står i fokus her, og utvikleren har snekret sammen en haug med nyvinninger.

Med skapningene kalt Striders kan du ri over lavainnsjøer.
Microsoft

Nether Update bringer mer liv og røre til den ellers så mørke og dystre verdenen, med nye områder og omgivelsestyper å utforske. Enkelte av disse blir mindre faretruende enn det spillere er vant til fra besøk i Nether-verdenen, men Mojang lover at den generelle opplevelsen fortsatt skal være preget av uhygge.

De som tar turen vil før eller siden støte på Piglins, en ny fraksjon som er fiendtlig med mindre du kommer for å gjøre en byttehandel, eller den skumlere varianten Hoglins – som angriper uansett hva du vil.

Ivrige eventyrere kan grave seg frem til og lage utstyr av Netherite, et materiale som er enda sterkere enn diamant. Byggefans får også leke seg med target block, som åpner for flere redstone-muligheter.

Med nye trusler og flere grunner til å utforske Nether-områdene, har Mojang introdusert Respawn Anchors. Disse sender deg tilbake til et valgt punkt i underverdenen om du dør, i stedet for at du ender opp tilbake i huset ditt over bakken.

Minecraft: Nether Update er tilgjengelig gratis for samtlige versjoner av spillet.

Sidespranget Minecraft Dungeons er også ute nå.
Vi likte det Diablo-inspirerte eventyret godt »

Siste fra forsiden