MLG dropper sommermesterskap i år

Organisasjonen lokker med potensielle overraskelser i stedet.

Kenneth Lu, flickr.com

Etter å ha hatt turneringer i alle fire årstider i fjor, forteller nå esportsorganisasjonen Major League Gaming at de ikke kommer til å holde et mesterskap i sommer. Neste MLG Pro Circuit Championship blir dermed vinterarrangementet i Columbus 22. til 24. november.

Det betyr ikke nødvendigvis at MLG går inn i en tørkeperiode frem til vintermesterskapet. I en twitteroppdatering lokker Sundance DiGiovanni fra MLG med noen godbiter.

– Columbus-annonseringen peker på at neste mesterskap skal holdes der… Det er fremdeles plass til et par overraskelser. Las Vegas? New York? Seattle?, lokker MGL-grunnleggeren.

Viktig aktør

Major League Gaming har holdt det esportstrøkket gående siden organisasjonen ble grunnlagt i 2002, og er i dag en av de større esportsaktørene i miljøet. Det amerikanske initiativet lar deltakere tevle i en rekke ulike spill, der flere av spillene byttes ut etter som de går sin seiersgang i proffmiljøet.

Sist helg tevlet en mengde spillere i vårmesterskapet i Anaheim. StarCraft II, League of Legends og Call of Duty: Black Ops II var konkurransegrenene da. Pengepremier vanket for de som kom seg på toppen av pallen.

Les mer om helgens MLG-resultat

Siste fra forsiden

Nye turneringer hver uke!