Mobilsuksessen Plague Inc. kommer til Windows

Pusses opp til en Steam Early Access-utgivelse i februar.

Plague Inc. kommer til Windows.
Ndemic Creations

Etter å ha erobret mobilmarkedet med over 25 millioner nedlastinger, bykser nå Plague Inc. over til nye trakter. Den oppussede utgaven Plague Inc: Evolved kommer – riktignok i uferdig form – til Windows 20. februar, via Steams Early Access-tilbud. Dette forteller utvikler Ndemic Creations på sine nettsider.

Virus!

I Plague Inc. er målet å spre en infeksjon over verden, og å vedlikeholde sykdommen helt til menneskerasen går under. Det er et par hakk vanskeligere og mer ømfintlig enn det kanskje høres ut som, og spilleren må sørge for at viruset klarer å fly lavt nok på radaren til å smitte mange nok til at det blir umulig å stoppe.

Den nye utgaven av spillet pusser opp det relativt enkle grafiske grensesnittet, og satser mer på 3D-modeller. I tillegg slenges det like greit inn en flerspillerdel, der man kan samarbeide eller konkurrere om å utrydde verden.

– Strategi på sitt beste

Statistikk! .

Da mobilutgaven av Plague Inc. kom i 2012 var vår mobilekspert kjapp med å anbefale det noe makabre strategispillet.

Spillet er enkelt nok i prinsippet, men det må tenkes langsiktig, man må tilpasse seg underveis, og det er ikke lett å forutsi hvordan det hele utspiller seg. Dette er et spill som utløser "en gang til"-mekanismen rimelig enkelt; forskjellen fra andre spill er at "en gang" i dette tilfellet utgjør halvannen time, skrev vi den gang.

Av og til kommer Windows-spill til mobil også:
Baldur's Gate II er blant månedens anbefalte mobilspill »

Siste fra forsiden