Modern Combat er ferdig

Battlefield-serien inntar konsollsystemene; Battlefield 2: Modern Combat er nå ferdigutviklet.

Battlefield-serien er en av kronjuvelene i Electronic Arts sin PC-kolleksjon, og med tanke på hvor godt serien har solgt er det ikke spesielt overraskende at EA nå håper på å gjenta den samme suksessen på konsoll. Nå har de i følge det amerikanske nettstedet Gamespot kunngjort at Battlefield 2: Modern Combat er ferdigutviklet. Spillet vil havne i norske butikkhyller 17. november.

Battlefield 2: Modern Combat utvikles hos Digital Illusions sitt Gøteborg-baserte studio, og utspiller seg i moderne tid. Spillet vil inneholde mer enn 30 ulike kjøretøy (inkludert helikoptere og stridsvogner), samt 70 moderne våpen og avanserte våpensystemer. Kampene foregår i detaljerte miljøer, og slagmarkene består blant annet av utbombede gater og tette skoger.

Modern Combat kommer med både enspiller og flerspillermuligheter (i starten var det kun meningen at spillet skulle fokusere på flerspiller, men etter hvert besluttet EA seg for å legge til en omfattende enspillerdel, noe som førte til en lengre utsettelse av spillet), og du vil kunne kjempe for tre supermakter; Kina, USA og en nyetablert arabisk koalisjon.

I flerspillermodus kan opp til 24 personer spille mot hverandre samtidig. Resultatene dine blir logget på nettet, og gjør du det bra vil du stige i rang og berømmelse i online-miljøet. For en tid tilbake tok vi en liten titt på spillet, og for å finne ut hva vi synes om det vi fikk se, kan du lese sniktitten vår.

Siste fra forsiden