Modern Warfare 2 får etterlengtet fiks

Slutt på uendelig ammo og andre plagsomme feil.

Det var ikke mange dagene etter vi skrev om en særdeles plagsom feil i Modern Warfare 2 at enda flere grove feil ble oppdaget i det populære krigsspillet.

Rett etter det såkalte "Javelin"-hullet ble fikset, ble det rapportert om at enkelte spill på Xbox 360-utgaven ga samtlige spillere uendelige ammunisjon – noe som naturligvis gjorde det vanskelig å spille spillet som tiltenkt. Videre ble det rapportert om en feil som lot spillere starte private spill som likevel ble listet som åpne spill. Konsekvensen av dette var at de som startet spillet mottok erfaringspoeng til tross for at spillet var privat, noe som i kombinasjon med andre feil var svært gunstig for de som startet spillet, men ikke for de som uheldigvis ble dratt inn i en "privat kamp".

Men nå kommer det endelig en patch som skal fikse disse feilene og flere til. Blant annet skal feilen som lar Playstation 3-spillere nå "10th prestige" (absolutt høyeste erfaringsnivå) på fem minutter via en feil, bli fikset. Videre skal også de velkjente Model 1887-haglene få en kraftig reduksjon i skade, til antageligvis de flestes store glede.

Ettersom PC-versjonen hittil ikke har vært plaget av disse feilene, er det usikkert på om den kommende patchen også vil komme til PC-versjon. Dog, det nevnes at PC-versjonen skal få en såkalt "texture fix" for å hindre at spillere på enkelte plasser kan gjemme seg i vegger, steiner og lignende.

Den kommende patchen vil altså bli den første større patchen til det populære krigsspillet, men annet en små justeringer og feilfiksing vil vi neppe få se noen nye brett eller modier.

(Kilde: blpgaming.com)

Siste fra forsiden