Modern Warfare 2 hacket

Hackere har gjort det Infinity Ward ikke ville gjøre.

Infinity Wards beryktede konsollifisering av Modern Warfare 2 er ei torn i siden til mange spillere. PC-brukerne måtte innse at de ikke ville få støtte for dedikerte servere til online-spilling. De fikk heller ikke andre standardfunksjoner som var tilstede i Modern Warfare 1, som nedfellbar utvikler-konsoll, mulighet for å lene seg og mulighet for å installere modifikasjoner.

Hvem sa at utvikler-konsollen var borte?

Men det pleier aldri å ta lang tid før PC-brukerne får det som de vil. Av og til krever det godvilje fra utvikler, andre ganger ordner de det selv. Uoriginale oppdateringer er noe de fleste som bruker PC som spillmaskin kjenner til. Enten det er for å oppdatere et spill utvikleren ikke lenger støtter, eller for å få tilgang til funksjoner som utvikler i utgangspunktet ikke ønsket at skulle være der.

Nå har det dukket opp en modifikasjon som visstnok reaktiverer konsollen i Modern Warfare 2. King-dubs, en bruker på Guru3D-forumet, skriver i sin beskrivelse av programmet:

– Lei av at Infinity Ward ser ned på PC-versjonen av MW2? Ikke noe problem! Dette programmet lar deg bringe tilbake den elskede utvikler-konsollen i spillet!

Konseptbevis

Det er ikke godt å si hva som skjer hos på kontoret til Infinity Ward disse dagene – allerede nå har det dukket opp crackede servere. I tillegg er det oppdaget en bråte med juksekoder. Det spørs om ikke dette vil bli slått hardt ned på fremover, selv om det rapporteres om at Valves Anti Cheat (VAC) ikke skal reagere på programmet.

Salgsrekord?

Selv om det har støyet en del rundt Infinity Wards utradisjonelle valg, er det ikke til å stikke under stol at spillet har blitt en knallsuksess – det har solgt ufattelige 4,6 millioner enheter første dagen i USA, Canada og Storbritannia. Det kan bety at folk flest kanskje ikke bryr seg så mye om dedikerte servere og denslags.

Foreløpige tall fra Vgchartz viser at fordelingen mellom konsollene og PC er omlag 88 prosent i konsollenes favør, noe som også kan tyde på at folk enten har kjøpt konsollversjonen istedenfor PC-versjonen, eller at PC-brukerne har boikottet spillet. Det første virker mest sannsynlig da spillet allerede innehar en førstedagsrekord til og med Hollywood kan misunne.

(Kilde: Crunchgear, Videogamer, Presstv, )

Siste fra forsiden