Modern Warfare 2 tar krigen til USA

En splitter ny trailer fra Infinity Ward vekker oppsikt.

I går natt ble en av Amerikas mest populære sportssendinger avbrutt av den splitter nye traileren for Call of Duty: Modern Warfare 2. Spillet er mest sannsynlig klar for slipp, og spillere verden over gleder seg til november.

Traileren avslører en av Modern Warfare 2s hittil godt skjulte hemmeligheter, nemlig at deler av enspillermodusen vil utspille seg på amerikansk jord. At både Det hvite hus og Washington-monumentet etterlates i ruiner har allerede vakt reaksjoner hos enkelte amerikanere, som bekymrer seg for at krigsveteraner vil ta seg nær av det.

Kanskje litt pussig, ettersom disse nasjonalskattene gjerne er det første som ryker i filmer når utenomjordingene eller slemmingene invaderer.

Spillere har også lagt merke til Infinity Ward-kjendiser som spiller Special Ops på Xbox Live, noe som fører til mye blest i spillverden. Vi snakker tross alt om en av høstens desidert største titler.

Ivrige Xbox Live-brukere har sett blant annet Robert Bowling (Infinity Wards ansikt utad) spille Special Ops på en rekke forskjellige brett. Faktisk har han spilt det så mye at listen over brett er nærmest komplett.

Brettene som har blitt oppdaget hittil er som følger:
Breach and Clear,
O Cristo Redentor,
Sniper Fi,
Hidden,
Suspension,
Body Count,
Acceptable Losses,
Bomb Squad,
Estate Takedown,
Time Trial,
The Pit,
Snatch & Grab,
Terminal,
Wreckage,
Overwatch,
Big Brother,
Evasion,
Race,
Homeland Security,
Wardriving.

Den fulle achievement/trophy-listen har også blitt offentliggjort på Xbox360Achievements.org. Av hensyn til spoilers fra enspillermodusen i spillet velger vi å ikke legge ut listen her.

Kilde:joystickradio.com

Siste fra forsiden