Modern Warfare 3 avslørt?

Ryktene har begynt å svirre om Infinity Wards neste prosjekt.

Mens de tidligere Infinity Ward-toppene er låst i rettsaker med Activision, går ryktene om at de gjenværende hos utvikleren er i gang med et nytt Call of Duty: Modern Warfare.

Modern Warfare 2 var en knallsuksess.

ThisisXbox siterer det de kaller en troverdig kilde, som mener at det neste Modern Warfare vil finne sted før handlingene i det første spillet fra 2007. Det blir altså en forløper, ikke direkte oppfølger.

Spillet skal visstnok utforske bakgrunnen til Ghost-karakteren, og hvordan han ble en del av Task Force 141. Historien vil være inspirert av David Laphams tegneserie og man skal kunne besøke flere steder vi kjenner fra de to første Modern Warfare-spillene – men da fra en annet perspektiv.

Kilden forteller videre at "Modern Warfare 3" vil bruke den samme grafikkmotoren som det forrige spillet i serien.

Disse ryktene har ikke blitt beæret med noen kommentarer fra verken utgiver Activision eller Infinity Ward. Dermed er det helt i det blå om denne kilden vet hva han snakker om. Vi kommer selvsagt med mer info når den dukker opp.

Modern Warfare 2 fikk for øvrig strålende kritikk over hele linja og solgte for milliarder da det kom ut i 2009. Her er det nok garantert mer penger å hente!.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden