Monkey Island-skaper er tilbake

Episodebasert humor fra legendarisk designer

Hothead Games presenterer Deathspank Episode 1, fra mannen bak Monkey Island.

Kanadiske Hothead Games har kunngjort Deathspank Episode 1: Orphans of Justice (tidenes beste spillnavn?), et nytt prosjekt fra den legendariske spilldesigneren og LucasArts-veteranen Ron Gilbert.

Deathspank beskrives som en blanding av Monkey Island og Diablo, skal være fullstappet av humor og historiefortelling. Handlingen følger roboten Deathspank, en figur Ron Gilbert og Clayton Kauzlaric skapte i forbindelse med en kortvarig tegneserie på Gilberts nettsted, Grumpy Gamer.

Om du ikke kjenner til Ron Gilbert, kan vi fortelle at dette er mannen som stod for de to første spillene i Monkey Island-serien. Disse regnes som to av tidenes aller beste eventyrspill, og har gledet millioner av gamere verden over.

Ron Gilbert har lenge prøvd å få sitt nye spill utgitt, men har ikke hatt spesielt mye hell før nå. Det var gjennom arbeidet på det kommende Penny Arcade-spillet at Gilbert kom sammen med Hothead Games, og nå har han fått stillingen som kreativ sjef hos den kanadiske utvikleren.

Det offisielle Deathspank-nettstedet er for øyeblikket rimelig tomt, men det vil utvilsomt få massevis av spennende innhold i tiden som kommer.

Siste fra forsiden