Monsterjakten fortsetter

Capcom sitt flerspillerbaserte dinosaurjegerspill Monster Hunter får en etterfølger og en PSP-versjon.

Monster Hunter 2 skal, i følge Computer & Video Games, være en ekte etterfølger til originalen. Spillet bygger på forbedringene fra Monster Hunter G for å skape en rikere flerspilleropplevelse. Blant nyhetene nevnes en ny dag/natt-syklus som får store konsekvenser for strategiene du må bruke, samt forbedrede muligheter når det gjelder kommunikasjon og det sosiale aspektet av spillet. Dessuten vil enspillerdelen forbedres.

I følge C&VG kan Monster Hunter PSP nesten sees på som en PSP-oversettelse av Monster Hunter G, men inneholder en del nye funksjoner og forandringer designet spesielt for den lille håndholdte konsollen til Sony. Utviklerne mener det er bedre enn PS2-versjonen av Monster Hunter G, og en av de største funksjonene i spillet er trådløs flerspiller. For å ta ut de største monstrene må du samarbeide med opp til tre andre monsterjegere.

Dessuten kommer spillet med en kantine (drevet av en gjeng gale dansekatter, merkelig nok) hvor spillerne kan få seg litt mat. Kattene kan også trenes opp som i DS-spillet Nintendogs, og konkurrere i minispill med kattene til andre PSP-eiere. C&VG forteller også at det vil være mulig å sende data mellom Monster Hunter PSP og Monster Hunter 2 (på PS2), men hvordan dette vil fungere forklares ikke. Begge spillene ser ut til å få en lansering sent i år eller tidlig neste år.

PS2 PSP

Les også

Siste fra forsiden

Feature Telialigaen - League of Legends

Nye talenter, nye lag og sultne veteraner – Norges største League of Legends-liga begynner snart

Vi har tatt en titt på hvordan lagene i førstedivisjon ser ut, og spådd tabellen etter endt seriespill.

E-sport