Monty Python på Facebook

Nå kan du også utfordre den sorte ridderen.

Rock, Paper, Shotgun og Joystiq melder, i to nokså diffuse nyhetssaker, at London-baserte Zattikka har slengt seg på Facebook-bølgen med et Monty Python-inspirert sosialt RPG. I The Ministry of Silly Walks gjelder det å gjøre tjenester i form av minispill for en rekke kjente fjes fra Monty Python-universet. Slik tjener man poeng til å låse opp flere spill og stiger i gradene på tullespilldepartementet.

Det går ikke helt klart frem hva slags spill det er snakk om, og Rock, Paper, Shotgun bemerker at Zattikka ikke har anstrengt seg overmåte i tolkningen av kildematerialet. De fleste av minispillene later til å være tradisjonelle saker, som tre-på-rad-puslespill og Crush the Castle-inspirert rivning.

Ministry of Silly Games byr foreløpig på en middelaldersone med blant annet Life of Brian-inspirert innhold og et fjernsynsstudio med spill inspirert av skjetser. Rock, Paper, Shotgun nevner en smågodtavdeling, med en lett blanding av småspill.

Terry Gilliams og Terry Jones har ettersigende vært involvert i utviklingen og har blant annet supplert kildemateriale til grafikk. Ministry of Silly Games er i lukket beta og du kan melde deg på her.

(Kilder: Gamasutra, Joystiq)

Siste fra forsiden