Møt Molyneux på Xbox Live

Microsoft arrangerer nå muligheten til å møte blant annet Peter Molyenux over Xbox Live.

Det hele finner sted 18. februar kl. 20:00 norsk tid. Spillere vil kunne logge seg på Xbox Live, og spille mot Lionhead-designeren Peter Molyneux, samt brødrene Simon og Dene Carter som jobber på det kommende rollespillet Fable. I følge pressemeldingen er det flyspillet Crimson Skies de tre utviklerne tar i bruk.

Arrangementet er bare ett av flere som settes i sammen av Microsoft, som i følge pressemeldingen kaller det "Play the Star"-programmet. I følge Xbox-sjefen Michel Cassius skal de også i fremtiden gi spillere muligheten til å møte sentrale skikkelser innenfor musikk- og spillindustrien over Xbox Live.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge til "gamertags"-ene Lionhead1 (Peter Molyneux) og Lionhead2 (Simon og Dene Carter) i vennelisten din. Når du så logger inn på det aktuelle tidspunktet, har du muligheten til å bli plukket ut og invitert inn i spillet med de andre. I følge Microsoft vil spillerne også få lov til å spørre utviklerne om alt de ønsker å vite, blant annet om Fable.

Siste fra forsiden