Motorsport på DS

Grisekjøring og kriminalitet

Senere i år kommer motorsykkelspillet Powerbike til Europa.

Spilldistributør Majesco annonserte i går et nytt DS-spill fra den forholdsvis ukjente utvikleren Tornado Studios. Spillet heter Powerbike og tar oss med til motorsportens undergrunnsverden for å konkurrere i ulovlige motorsykkelløp.

I Powerbike lønner det seg å grisekjøre.

Du spiller en motorsyklist som har fått et spennende tilbud fra en anonym sponsor. Du får ressursene du trenger for å delta i ulovlige undergrunnsløp, muligheten til å gruse amatører og vise politiet hvem som er sjef. Med ditt brennende ønske om ære, respekt og penger sier du ja takk til tilbudet og slenger deg inn i kampen om å bli den beste.

Powerbike byr på åtte forskjellige baner av varierende vanskelighetsgrad og med tre forskjellige typer løp. Du får blant annet kjøre i ørkenen, i en storby og på en havn. Hvis politiet skulle prøve å avbryte moroa må du benytte deg av terrenget for å riste dem av deg.

Seier belønnes med penger som du kan bruke til å oppgradere sykkelen din. En annen måtte å skaffe kontanter er å vise fram dine akrobatiske evner i stuntmodus. Her tjener du penger basert på hvor mange og hvor imponerende stunt du tar. Du kan spille både stuntmodus og løpene mot en kamerat over den lokale oppkoblingen på DS-en.

Powerbike har ingen fastsatt slippdato, men skal være ute i Europa før året er omme.

Siste fra forsiden