MultiVersus - lansering

MultiVersus hadde over 114 000 samtidige Steam-spillere på slippdagen

Warner Bros. Games

MultiVersus fikk omsider sin offisielle lansering denne uka, og pågangen har allerede vært stor. På Steam nådde Warner Bros. svar på Super Smash en topp på 114 204 samtidige spillere, ifølge nettstedet SteamDB.

Tallet er fortsatt et lite stykke bak rekorden på 153 433 spillere, som MultiVersus nådde under spillets åpne betatest for to år siden. Det er riktignok enda midt i uka, og det er ikke utenkelig at en ny rekord kan bli satt til helgen.

MultiVersus er for øvrig også tilgjengelig på PlayStation, Xbox og via Epic Games Store. Disse spillerne er ikke inkludert i tallene fra Steam.

Misfornøyde fans

Mens pågangen har vært stor er det ikke alle som er fornøyde med lanseringen. Spesielt har fans uttrykt skuffelse over begrensninger rundt valg av figur – begrensninger som ikke var til stede under betatesten.

Lanseringstraileren for MultiVersus.

Mens betaspillere hadde tilgang på samtlige figurer når de spilte lokal flerspiller eller treningsmodus, er ikke dette lenger et alternativ. Nå må man låse opp nye figurer på samme måte som man må for den nettbaserte flerspillerdelen.

– Jeg likte det at man kunne spille med hvilken som helst figur i treningsmodusen for å prøve dem før man kjøpte dem, men nå er det umulig å vite om en figur er god eller ikke med mindre du kjøper den, skriver en bruker på Reddit.

Flere har sagt seg enige på Steam, der det tikker inn stadig flere negative brukeranmeldelser. Tilbakemeldingene klager blant annet på at det har blitt dyrere å kjøpe nye figurer, man tjener ikke battle pass-poeng på samme måte som før og kampene føles langsommere enn de gjorde under betaen.

MultiVersus er gratis å laste ned og spille.

LES OGSÅ: Sea of Thieves toppet nedlastingslista på PlayStation 5 i april »

Siste fra forsiden