MultiVersus

Warners svar på Super Smash har allerede 10 millioner spillere

MultiVersus gjør det meget sterkt i åpen beta.

Warner Bros.

Det er drøyt to uker siden Warner Bros. og Player First Games slapp MultiVersus ut i åpen beta, og allerede har spillet rukket å akkumulere over 10 millioner kamphaner.

Dette melder Eurogamer.net, som har brukt statistikknettstedet tracker.gg for å spore det totale antallet spillere. Her kan man også se at spillet har tonnevis av aktive Steam-brukere, med totalt 69 805 påloggede slåsskjemper i skrivende stund. Dette plasserer det godt innenfor de ti mest populære spillene på tjenesten.

Omtrent slik føler nok utviklerne seg nå.
Espen Jansen/Gamer.no

Man må selvfølgelig ta i betraktning at MultiVersus er et «free-to-play»-spill, men tallene er likevel en grei indikasjon på at MultiVersus gjør det sterkt på PC, og antagelig også på de fleste andre plattformer.

Spillet skulle egentlig gå inn i sin første sesong i disse dager, men den har dessverre blitt utsatt inntil videre.

Gøyal gladvold

For de uinnvidde er MultiVersus et lettbent slåssespill hvor kjente og kjære maskoter banker hverandre gule og blå på tegneserieaktig vis.

Det går unna i MultiVersus.
Espen Jansen/Gamer.no

I stedet for å spille som Nintendo-figurer – slik man er vant til fra Super Smash-spillene – bruker man her i stedet helter og skurker fra Warner Bros. sin portefølje. Dette inkluderer Snurre Sprett, Shaggy og Harley Quinn, men også mer obskure innslag slik som Arya Stark, Jernkjempen og LeBron James.

Også vi i Gamer har hatt en del fint å si om MultiVersus, selv om vi synes at det foreløpig ikke kan måle seg med Super Smash:

– Karakterutvalget i MultiVersus er fargerikt og spennende; figurene, deres angrep og våpen føles alle unike; og spillet har en jovial og gladvoldelig holdning i alle ledd, skrev undertegnede i vårt førsteinntrykk.

LES OGSÅ: League of Legends-slåssespillet blir også gratis »

Siste fra forsiden