Project L

League of Legends-slåssespillet blir «free-to-play»

Project L-utviklerne viste også fram en ny figur for spillet.

Det har gått nøyaktig tre år siden utviklerne i Radiant Entertainment avslørte at de jobber med et slåssespill basert på League of Legends, og tidligere denne uken ga de oss nok et livstegn på at utviklingen går som den skal.

I den ferske utviklingsdagboken (som du kan se i videovinduet over), går produsent Tom Cannon i dybden på alt som har skjedd siden spillet ble vist fram sist, deriblant det faktum at spillet nå er offisielt «free-to-play»:

– Et av våre mål er å fjerne så mange hindringer som mulig for å la deg kose deg med Project L. Vi vil at du skal kunne spille uansett hvor du bor, hvor god du er eller hvor mye penger du kan bruke på spill. Med det, gleder det meg å kunne bekrefte at Project L vil være «free-to-play», forteller Cannon.

Illaoi i aksjon.

Han lover videre at utviklerne vil respektere både spillernes tid og lommebøker når det kommer til inntektsgenerering.

«Release the Kraken!»

Til slutt i videoen fikk vi også en kjapp titt på en ny figur som kommer til spillet: Illaoi.

Skisser.
Radiant Entertainment

Et lengre blogginnlegg går mer i dybden på den unike figuren, som med sin enorme styrke og massive størrelse vil være en særegen slåsskjempe i det endelige spillet.

Blogginnlegget trekker fram at Radiant Entertainment tenker seg nøye om før de velger hvilke figurer som skal være med i spillet, og bedyrer at det må være karakterer som både tjener spillet, men som også tjener på å bli med i et slåssespill:

– De tøffe skal bli kraftigere, snikmorderne skal bli smidigere og magikerne mektigere. Men utover dette bør figurene også føles sanne mot den de er. Vi vil at spillere som kjenner og elsker disse figurene skal se det de forventer, samtidig som vi gir dem enda mer, heter det på bloggen.

LES OGSÅ: LeBron James ble nettopp et figur i MultiVersus »

Siste fra forsiden