Project L

Slik blir League of Legends-slåssespillet

Ny video trekker sløret av Project L.

Det er to år siden vi sist skrev om det League of Legends-baserte slåssespillet Project L, men nå har utviklerne trukket sløret av en ny video som viser spillet i aksjon.

I det seks minutter lange klippet (som du kan se over), går Cannon-brødrene i detalj på alt fra nettkode til kombo-muligheter, og vi får se fire av spillets figurer i aksjon.

De fire er ingen ringere enn Ekko, Ahri, Jinx og Darius, som fremstår som fire vidt forskjellige arketyper.

Kjente typer

Jinx og Ahri.
Riot Games

Ekko kan bruke tidsreising for å etterlate og vende tilbake til kopier av seg selv; Jinx baserer seg på prosjektiler; Darius er en kraftig, «grappler»-aktig type; mens Ahri er rask og full av magiske krefter. Katarina kan også bli sett i en kjapp titt på et utviklings-«build».

Nytt for denne sniktitten er det faktum at Project L nå er et «assist-based» slåssespill, hvor man kan kalle på en annen figur for å få hjelp i kampens hete, ikke ulikt Marvel vs. Capcom-spillene. Den visuelle stilen er også endret siden det første glimtet i 2019.

Utover dette er utviklerne sparsomme med detaljer om plattformer, lanseringsdato og hva den endelige tittelen på spillet blir.

Utviklerne lover imidlertid at det ikke skal gå like lenge før de deler flere nyheter neste gang.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av League of Legends-serien, Arcane »

Siste fra forsiden