League of Legends - Arcane

Neste Arcane-sesong kommer høsten 2024

League of Legends-serien fortsetter neste år.

Netflix forteller at den neste sesongen i TV-serien Arcane slippes i november 2024. Nyheten sprang ut av Netflix' Geeked Week-presentasjon natt til fredag. En bitteliten lokkebiffsnutt kan du se i vinduet over.

Utover slippvinduet hadde ikke Netflix mye nytt å si om fortsettelsen i TV-serien, som først ble sluppet høsten 2021. Fortiche Studios står fremdeles bak animasjonen, og fortsetter i samme stilistiske spor som tidligere.

Det er også bekreftet at Hailee Steinfeld, Ella Purnell og Katie Leung igjen låner stemmene sine til Vi, Jinx og Caitlyn, men vi regner med at også flere av figurene vi ble kjent med i første sesong kommer tilbake.

I første sesong fikk vi bevitne opptakten til konflikten mellom overklassesamfunnet Piltover og undergrunnsbyen Zaun, sett hovedsaklig gjennom øynene til søsterparet Vi og Jinx.

Serien, som er tungt basert på det populære spillet League of Legends, ble kritikerrost da den kom – også av oss.

– Dette er en eksepsjonelt godt laget animasjonsserie. Takket være en svært åpen, men samtidig tilfredsstillende avslutning, blir det veldig spennende å se hvor Powder, Vi, Jayce og resten av de fargerike hovedpersonene ender opp i den nylig annonserte andresesongen, skrev vår anmelder.

LES OGSÅ: TV-serien basert på Fallout er satt til Vault 33 i Los Angeles »

Siste fra forsiden