Riot Games - League of Legends 10

Slåssing, kortspill og eventyr i Runeterra

Riot Games har flere spill og en TV-serie på vei.

Nattens bursdagsfest for League of Legends ble feiret med pomp, prakt og nyheter om Riot Games' fremtidige spill.

Ved siden av en mobil- og konsollutgave av League of Legends og et Overwatch-lignende skytespill, delte utvikleren fersk informasjon om andre prosjekter – inkludert et slåssespill, et kortspill, en TV-serie og et slags eventyrspill satt til League-verdenen.

Project L og Project F

Via Riots direktesending fikk vi se et lite glimt av slåssespillet til Riot-eide Radiant Entertainment. Spillet som opprinnelig ble bekreftet i sommer går nå under arbeidstittelen Project L. Det skal by på kamper mellom kjente og kjære helter fra League of Legends-universet, men stort mer fikk vi ikke vite.

Project F.
Riot Games

Ved siden av Project L og skytespillet Project A, jobber Riot også med Project F. (Ja, det er forvirrende.) Sistnevnte er foreløpig pakket inn i mye mystikk, men ser ut til å bli en slags Diablo-greie satt til League of Legends-verdenen. Riot delte svært lite om prosjektet, men hintet om muligheten til å utforske Runeterra med venner.

Det kommende samlekortspillet Legends of Runeterra var utvikleren langt mer villig til å snakke om. Det Hearthstone-lignende spillet baserer seg på League of Legends, med områder og figurer som MOBA-fans vil dra kjensel på. Legends of Runeterra kommer til PC, Android og iOS, og spillere kan registrere seg for betatesting via spillets nettsider.

Se den første traileren for Arcane. (Video: Riot)

Riot holder seg riktignok ikke bare til spill, og under sendingen viste teamet så vidt frem TV-serien Arcane. Denne tar for seg bakgrunnshistorien til to League-helter, men hvilke er ikke offisielt bekreftet.

Fans tror riktignok det dreier seg om Vi og Jinx, og hvorvidt det stemmer får vi se når serien blir tilgjengelig for strømming til neste år.

Les også: League of Legends til mobil og konsoll under navnet Wild Rift »

Siste fra forsiden