Riot Games - Project A

League of Legends-skaperen jobber med taktisk førstepersonsskyter

Frir til fansen med robuste servere og kamp mot juks.

I ti år har Riot Games i hovedsak konsentrert seg om ett spill, nemlig League of Legends. Den siste tiden har utvikleren imidlertid begynt å ta på seg flere prosjekter, og natt til onsdag fikk vi en smakebit på hva som er i vente.

Blant det som er på vei er et taktisk skytespill, som foreløpig kun går under navnet Project A. Basert på traileren, som du kan se over, blir dette en konkurransebasert affære som tilsynelatende kombinerer Overwatch og CS:GO.

Spillere velger mellom en rekke figurer, som hver stiller med unike evner og egenskaper. Én kan for eksempel slenge opp en mur på kartet, mens andre kan fly. Vi fikk også se glimt av at spillere kan bringe lagkamerater tilbake fra de døde, men hvorvidt dette er mulig for alle eller kun for enkelte er uvisst.

Utvikleren har så langt ikke sagt stort om moduser og den slags, men frir til fansen med løfter om robuste servere og intens kamp mot juksemakere.

Hverken dato eller plattformer er bekreftet, men utvikleren har som mål å slippe Project A en gang til neste år. Før den tid blir det betatester, og detaljer om disse vil deles i månedene som kommer.

Siste fra forsiden