The Mageseeker: A League of Legends Story

The Mageseeker er et nytt actionrollespill satt i League of Legends-universet

Spinoffen kommer i år, og to andre spill er også på vei.

League of Legends-studioet Riot Games har sluppet en trailer for tre nye utgivelser som skal komme i løpet av året. Du kan se denne øverst.

De tre spillene utvikles av forskjellige studioer, men alle gis ut av publiseringsleddet Riot Forge. Samtlige spill er samlet under paraplykonseptet A League of Legends Story, som signaliserer at historien er i fokus her.

To av spillene har vi sett før, men vi fikk også et glimt av et nytt spill: The Mageseeker. Dette utvikles av Digital Sun, som er mest kjent for spillet Moonlighter fra 2018. Denne tittelen skal være den første av de tre, og kan ventes i vår.

Double Stallion Games har ansvaret for Convergence, mens Tequila Softworks tar seg av Song of Nunu, som begge er titler vi først fikk se smakebiter på i 2021.

Nå vet vi at de er alle planlagt å komme i løpet av året.

Mageseeker blir da det tredje spillet med merkelappen A League of Legends Story, etter det turbaserte rollespillet Ruined King fra Airship Syndicate, og Choice Provisions’ Hextech Mayhem – et rytme-basert plattformspill.

Ett av få bilder fra det nye spillet The Mageseeker.
Riot Forge

Spillet dreier seg om en av League of Legends’ mest kjente helter, Sylas, som leder et opprør mot tyranniet i Demacia — en kjent historie for dem som har tatt et dypdykk i Runeterra-universet.

Lite annet er kjent, utover noen bilder som viser en «høypikselert» 2D-stil med et gjenkjennelig League of Legends-design.

Ingen av disse er knyttet direkte til Radiant Entertainments Project L, «free-to-play»-slåssespillet som vi hørte senest i høst var på vei.

LES OGSÅ: – Vi lager slåssespill for League of Legends-studioet »

Siste fra forsiden