Arcane - sesong 2

Neste Arcane-sesong kommer visst mot slutten av 2024

Riot-eier Tencent åpnet opp om serieplanene.

Riot Games

Arcane tok verden med storm da serien landet på TV-skjermer høsten 2021. Bare noen dager etter premieren ble det klart at Netflix hadde bestilt en ny sesong, men siden har vi hørt lite.

Nå ser det imidlertid ut til at sesong to kommer mot slutten av neste år. Nyheten dukket opp under en konferanse regissert av Tencent, eier av Riot Games og League of Legends – spillet Arcane er basert på. Saken ble først plukket opp av Twitter-bruker LeagueOfLeaks (via Kotaku).

Ifølge Tencent skal den neste Arcane-sesongen ankomme Netflix i fjerde kvartal av 2024 – altså oktober til desember. Den første sesongen kom i november, og det er ikke utenkelig at serieskaperne peiler seg inn på tilsvarende måned for fortsettelsen.

Hvilken retning Arcane-historien tar i sesong to er fortsatt uklart. Uten å røpe for mye var det mange ubesvarte spørsmål etter seriens foreløpig siste episode, og forhåpentlig får vi noen svar til neste år.

– Likevel er dette en eksepsjonelt godt laget animasjonsserie. Takket være en svært åpen, men samtidig tilfredsstillende avslutning, blir det veldig spennende å se hvor Powder, Vi, Jayce og resten av de fargerike hovedpersonene ender opp i den nylig annonserte andresesongen, skrev Espen Jansen i sin høyst positive anmeldelse av den første sesongen.

LES OGSÅ: TV-serien basert på Fallout er satt til Vault 33 i Los Angeles »

Siste fra forsiden