Multiwinia

Multiwinia

Multiwinia foregår i et virtuelt univers, hvor en rase med små menneskelignende datavesener har funnet ut at de skal utrydde hverandre.

Det går hardt for seg i Darwinia.
Det går hardt for seg i Darwinia.

Spillet er et flerspillerfokusert sanntidsstrategispill, hvor man har hentet inspirasjon fra actionspill og skytespill. Her får du kjempe mot dine medmennesker (eller datastyrte motstandere) i en rekke heftige spillmoduser.

Underveis får du tilgang på flere spesialegenskaper, slik som muligheten til å tilkalle Space Invaders-aktige romskip for å teppebombe motstanderens hær.

Nå har Introversion lansert en demo av Multiwinia. Denne inneholder en begrenset del av innholdet fra fullversjonen, men om du liker det du ser kan du kjøpe en kode som låser hele spillet opp.

Demoens installasjonsfil er på cirka 50 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Multiwinia kan du finne i vår sniktitt eller på spillets nettsted. Du kan forøvrig velge å kjøpe spillet i boks om du ønsker det (og Introversion har også lagt ut en samlerutgave for salg).

Multiwinia

Windows
Slippdato: 19. september 2008
Sjanger: Strategi
Utvikler: Introversion
Utgiver: Introversion

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen