Multiwinia

Nå med flerspiller

Introversion har gitt ut en ny demo av det kritikerroste actionstrategispillet Multiwinia.

Det flotte strategispillet Multiwinia har ikke helt fått den oppmerksomheten utviklerne i Introversion hadde håpet. Et av problemene kan ha vært at den originale demoen av spillet ikke lot folk teste spillets mest spennende element, nemlig flerspillerbiten.

Au, au, au.

Dette har Introversion nå gjort noe med. De har nemlig lansert en ny demo, med full flerspillerstøtte. Dermed kan du oppleve spillet på sitt beste, før du velger om det er verd pengene dine eller ikke.

Multiwinia er et raskt og hektisk strategispill som låner elementer fra titler som Unreal Tournament. Kampene er intense og fulle av action, samtidig som de stort sett er over på ti minutter.

Den nye demoen kommer også med en ekstra modus i forhold til den forrige, nemlig Rocket Riot. Her får vi delta i et romkappløp mellom to lag, som ikke skyr noen midler for å hindre motstanderens rakett i å ta av.

Demoens installasjonsfil er på 48 MB, og mens du venter på at den skal lastes ned kan du jo lese vår anmeldelse av Multiwinia.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer info er å finne på spillets nettsted. Multiwinia er forøvrig også på vei til Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden