Musikk-action fra Warthog

Johnny Whatever har et merkelig navn og et merkelig konsept - det er et musikk-actionspill hvor du kjemper mot det etablerte samfunn som en erkeengelsk punk-rocker.

Warthog har latt fantasien og kreativiteten løpe løpsk i løpet av de siste månedene, og utvikleren av spill som Richard Burns Rally, Conquest: The Frontier Wars og Harry Potter and the Sorcerers Stone har nå offentliggjort tre nye og originale spill. Det første av disse er Johnny Whatever.

Johnny Whatever foregår i en dyster fremtid, hvor en gruppe kjent som "Iron Royals" har tatt kontroll over New London. Hovedpersonen i spillet, Johnny, er en punk-rocker som er lei av undertrykkelse, og nå må du lede ham i hans kamp mot det etablerte samfunnet. Ved hjelp fra en gal professor må Johnny redde vennene sine og sørge for at den ekte dronningen kommer tilbake til makten.

Tittelen beskrives som et tredjepersons riff-skytespill, og leverer et unikt gameplay der musikk er våpenet ditt. Spillet vil inneholde en rik historie, fortalt gjennom filmer og hendelser i den åpne spillverdenen. Johnny Whatever vil også komme i salg med en flerspillerkomponent som blant annet inneholder kooperativt spill, "death match", gitardueller og en fri band-modus.

Johnny Whatever kommer til konsoll (den eneste fastsatte plattformen ser ut til å være Xbox) i september 2006, så det blir med andre ord lenge å vente hvis du gleder deg til å finne ut hva slags merkunderlig spill dette blir.

Ta en titt under det store reklamebanneret, hvor du finner lenke til spillets presentasjonsside (som også inneholder en trailer), samt en lenke til GamersHell, hvor du kan laste ned traileren hvis du føler at det offisielle nettstedet ikke er hurtig nok.

Siste fra forsiden