Telialigaen - Rocket League

Mustu Fluck toppet Rocket League-tabellen etter ubeseiret sesong

Her er lagene som er klare for sluttspill i Telialigaen.

Sindre Stien/Good Game

Den siste avgjørende Rocket League-runden i Telialigaens vårsesong er unnagjort. Det ble spenning hele veien inn, og til slutt var det Senja som stakk av med den siste sluttspillplassen foran Major.

Dermed blir det Mustu Fluck, Rotaryon, AW3 og Senja som tar turen til Stavanger fredag 12. mai for å kåre en seriemester.

Ubeseiret sesong

Slik ser Rocket League.tabellen ut etter endt seriespill.
Skjermdump: Telialigaen

Ved siden av kampen om fjerdeplassen disket niende runde også opp med en potensiell forhåndstitt på sluttspillet. I kampen mellom Mustu Fluck og Rotaryon var det førstnevnte som stakk av med seieren, og Sondre «Enlid» Enlid og kompani sikret dermed en ubeseiret sesong.

– Å gå ubeseiret gjennom sesongen er jo så klart veldig artig det, men det var jo også det vi forventet av oss selv. Så nå er det fullt fokus på helgen i Stavanger, meldte en selvsikker Enlid.

Som tabelltopp får Mustu Fluck æren av å velge sin motstander i første semifinale. Ikke helt uventet bekreftet «Enlid» overfor Gamer.no at valget faller på fjerdeplasslaget Senja, som riktignok beviste at de kan henge med de beste da laget slo AW3 tidligere i sesongen.

«Tempo».
Rotaryon

Senja tar også med seg en solid dose selvtillit inn til sluttspillet.

– Jeg er stolt over guttas innsats. Trodde aldri vi kom til å ende opp i sluttspillet før sesongen, siden vi egentlig skulle spille 2. divisjon. Så jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å spille på Spillexpo i Stavanger. Jeg tror det blir jevnere enn det folk forventer, sa Senja-kaptein Teodor «Tempo» Myklebust.

AW3-overtak?

«Seeb».
Sindre Stien/Good Game

Basert på «Enlid»s uttalelse står den andre semifinalen da mellom Rotaryon og AW3. Begge lag endte på 21 poeng med en positiv kampforskjell på 15, men basert på innbyrdes oppgjør er det kanskje den regjerende seriemesteren som har et lite mentalt overtak.

AW3 hentet seg godt inn etter en uventet svak start på sesongen. Hvorvidt gutta er tilbake for fullt er ikke Sebastian «Seeb» Falch så sikker på, men målet for sluttspillet er i hvert fall klart.

– Nå har vi skjerpa oss litt og fått ting litt mer på plass. Vi drar ikke fra Stavanger uten den pokalen, konstaterte Falch.

«Pablobar».
Sindre Stien/Good Game

Etter en solid første halvdel på sesongen led Rotaryon to tap på sine siste fire kamper – inkludert den nevnte kampen mot AW3 og mot Mustu Fluck. Dennis «Pablobar» Bojesen tror imidlertid at gutta kan få revansj på Spillexpo-scenen.

– Vi er klare for sluttspillet og føler vi har overtaket på LAN, sa en kortfattet Bojesen til Gamer.no.

De fire lagene tar nå fatt på to uker med forberedelser for å stille så sterkt som mulig i Stavanger. Vi kommer tilbake med en mer omfattende kikk på hvert av lagene litt nærmere sluttspillet.

Opp- og nedrykk

Mens topplagene vender nesa mot sluttspillet, kjenner andre på gleden og skuffelsen forbundet med opp- og nedrykk. Fra 1. divisjon forsvinner Horizon og Playwell, mens Cor3 og Razzle Dazzlers tar turen opp til neste sesong.

Fact Revolution blir nødt til å kjempe for sin plass i toppdivisjonen, da de må ut i kvalik mot 5Stars.

LES OGSÅ: Telialigaen skifter navn til Good Game-ligaen »

Siste fra forsiden