Mye moro utenom cupene

Du trenger ikke delta i turneringen for å vinne premier.

I tillegg til kjerneturneringen i de fire utvalgte spillene ønsker vi å skape et generelt engasjement og oppfordre til konkurransespilling. Det er ikke bare de beste spillerne som skal belønnes, det er vel så viktig å bare delta!

Vår samarbeidspartner Hellfragger.no har allerede gjort mye kreativt, og delt ut fine premier blant deltakerne på spillserverne sine. De siste dagene har man for eksempel vært med i trekningen dersom man spilte i over 60 minutter på visse Counter-Strike: Source-servere. I dag har de en utvidet variant av dette, hvor den personen som har spilt mest på «Surf»-serveren i løpet av hele dagen får en premie.

Battlefield.no er også en partner i Gamer’s Paradise. De har konkurranser i Battlefield: Bad Company 2 for PC, og i dag er det såkalt «Wyatt Earp’s Day». Det innebærer premiering til de som har skutt flest fiender med en seksløper i spillet. Denne konkurransen foregår på tvers av alle servere hos Battlefield.no.

I morgen arrangeres det «Dominate me!»-konkurranse i Team Fortress 2 hos ellfragger.no. Den handler om å dominere flest ganger, og det gjør du vet å knerte fienden tre ganger på rad uten at han tar deg i mellomtiden. Gamer.no skal også ha egne minikonkurranser i tiden fremover. De starter også i morgen, ved å la leserne utfordre redaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal i FIFA 11 på Xbox 360. Alle som spiller mot han får et gavekort på et valgfritt spill hos Elkjøp.

Torsdag 26. mai blir det granatfest hos Hellfragger.no. Vinneren her er rett og slett den eller de som har flest granatdrap i løpet av hele dagen. Dette gjelder alle servere.

Fredag 27. mai er det en ny Bad Company 2-konkurranse i regi av Battlefield.no, denne gangen noe de kaller for Drillsersjant. Her vinner den som har tatt ut flest fiender med «repair tool». Dette gjelder alle servere, hele dagen.

Søndag 29. mai er det duket for det GunGame-konkurranse i Counter-Strike: Source hos Hellfragger.no. Den med flest seire i løpet av dagen får premie. Samme dag holdes det en ny Team Fortress 2-konkurranse hos Hellfragger.no. Vinneren er den som har flest hodeskudd denne søndagen. Gjelder alle servere, hele dagen.

Dette er bare denne ukens aktiviteter, og det kan brått dukke opp overraskelser underveis. For å holde se oppdatert anbefaler vi å bruke kalenderen vi har satt opp.

Besøk Battlefield.no, Hellfragger.no eller Gamer.no for mer informasjon om de respektive konkurransene. Lykke til!

Siste fra forsiden