Mystisk prosjekt får anerkjent sjef

Fallout-skaper som nettspilldesigner

Tim Caine har fått sjefstilling for et massivt onlinespill fra Ncsoft.

Tim Caine har vært involvert med noen av de beste vestlige rollespillene gjennom tidene, og var blant annet produsent og designer for de første Fallout-spillene og en av grunnleggerne av det nå nedlagte rollespillstudioet Troika.

I fjor annonserte Ncsoft at Caine hadde fått jobben som sjef for programmererne på et nytt nettspillprosjekt ved deres ferske Carbine Studios, og nå har Caine blitt forfremmet til sjef for designerne på det mystiske massive onlinespillet.

– Hvis spillutvikling var et tog, så pleide jeg å være fyrbøter for dette prosjektet. Jeg slengte kull i ovnen og fikk toget til å gå. Nå er jeg konduktøren, og jeg bestemmer hvor vi skal dra og når vi skal stoppe, forteller Caine til Joystiq.

Det er veldig lite vi vet om Ncsoft og Cains prosjekt. Det er et massivt onlinespill, og konsepttegningene vitner om at det faller innen fantasisjangeren.

Ncsoft skryter av at de har folk med erfaring fra velkjente spill som Diablo II, Starcraft, Metroid Prime, Fallout, Everquest og World of Warcraft på prosjektet.

Siste fra forsiden