Nå er det siste sjanse!

I kveld avgjøres det hvem som går til sluttspillet i Gran Turismo 5.

Mange intense uker med kvalifiseringsrunder i Gamer’s Paradise går mot slutten i kveld.

Den nasjonale turneringen vår har sentrert rundt PC-spillene StarCraft II og Crysis 2, i tillegg til FIFA 11 og Gran Turismo 5 på PS3. Totalt 256 spillere møtes i et sluttspill som starter neste uke. Deretter flys de aller beste til hovedstaden for å kjempe i finalen 24.-26. juni.

Den siste kvalifiseringsrunden i FIFA 11 gikk av stabelen i går kveld. I kveld skal racingfolket avgjøre hvem som fortjener en plass i sluttspillet.

Les også: Slik gjennomføres Gran Turismo 5-kvalifiseringen

I premiepotten ligger verdier for inntil 250 000 kroner, inkludert rene pengepremier, heftige PC-er fra PCStyling.no, gratis spillservere hos Multigamer.no og gavekort hos Elkjøp.

Meld deg på kvalifiseringen her!

Frist for å melde seg på den aller siste kvalifiseingen i kveld er klokken 19:00. Da setter vi opp hvem som møter hvem, og resultatet av trekningen får man ved å klikke på den cupen du deltar i på turneringssiden. Når motstanderen din er satt opp har man 30 minutter på seg til å delta. Dukker man ikke opp, går motstander automatisk videre.

Opplever du juks? Nederst i denne saken forklarer vi hvordan du klager. Der fremgår det også hvordan du rapporterer resultatene.

Siste fra forsiden