Nå er det tid for StarCraft II-turnering igjen

Vi inviterer til åpen cup for alle nordmenn.

Viktig informasjon:

Det er allerede et år siden forrige StarCraft II-turnering her på Gamer's Paradise. Det var i forbindelse med vårt store spillarrangement høsten 2012, der både FIFA 13, Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends var representert. Finalen fant sted på Oslo City.

Siden den gang har vi vært travelt opptatt med å stable på beina en esport-redaksjon, vi har tatt tempen på det norske Dota 2-miljøet og vi har eksperimentert med en vellykket, åpen turnering i League of Legends. Det kommer flere turneringer med tøffe premier knyttet til disse spillene om ikke lenge.

Åpen turnering for 64 spillere

Men først skal vi fortsette å følge opp avstemningen vi holdt tidligere i høst. Dermed er det duket for en etterlengtet turnering i StarCraft II: Heart of the Swarm lørdag 23. november og søndag 24. november.

Denne gangen skal vi gjennomføre cupen i samarbeid med spillmiljøet i StarCraft Norge. De stiller fagtungt med regler, administratorer og ikke minst profesjonell casting, mens vi i Gamer's Paradise leverer et ferdig turneringssystem, premier og markedsføring.

Her melder du deg på »

Alle er invitert, men vi setter en øvre grense på 64 påmeldte spillere. Turneringen spilles som best av én-kamp frem til semifinalen, og gjennomføres med såkalt dobbelt utslag. Dermed får man alltid får en ny sjanse dersom man taper den første kampen i hver runde.

Vinnerpulje og taperpulje

Kampene frem til og med åttendedelsfinalen i både taperpuljen og vinnerpuljen blir spilt lørdag 23. november. Dagen etter spilles resten av kampene. Vinneren av taperpuljen og vinnerpuljen møtes i en finale, som spilles best av tre. Tapende finalist i vinnerpuljen og taperpuljen møtes til bronsjefinale.

De tre beste får flotte premier levert av Logitech.

Siste fra forsiden