Nå er det venteliste for å delta på E-sportdagen

Arrangøren oppfordrer folk til å melde fra dersom de likevel ikke skal delta.

Valve/Blizzard/Riot/Gamer.no

Bekreftede bidragsytere på E-sportdagen 21. august:

Vis mer
 • Telenor
 • Norsk Tipping
 • Kjetil Jansrud
 • Kjetil Rekdal
 • Norges Forskningsråd
 • Ola «elemeNt» Moum
 • The Gathering / KANDU
 • Oslo Lions E-sportklubb
 • BX3 Elektroniske Sportsklubb
 • The Convention
 • Nordic Screens
 • Gamer.no
 • Gamermag.no

Fredag er Telenor og Gamer.no verter for E-sportdagen 2015, et gratis seminar på Fornebu der målet er å bli enige om veien videre for norsk e-sport.

Blant foredragsholderne finner vi Kjetil Rekdal som skal snakke om lagbygging, Norsk Tipping som snuser på betting og den tidligere Counter-Strike-proffen Ola «elemeNt» Moum som vil prate om det å være e-sportutøver i dag.

I tillegg er det gjort et lengre og eksklusivt videointervju med Kjetil Jansrud. Han forteller hvordan man blir toppidrettsutøver, hvordan han forholder seg til all reisingen og sitt forhold til e-sport.

Fullt, men holder døren på gløtt

Nå forteller arrangøren at alle billettene er «solgt», og at det står mange på venteliste.

– Det er veldig gledelig å registrere at vi nå faktisk har en venteliste til E-sportdagen. Men det er veldig viktig at alle som har registrert seg, og som ser at de likevel ikke har anledning til å komme, husker å avbestille plassen sin, sier Claes Halvorsen, kommersielt ansvarlig for e-sporten på Gamer.no.

Det er helt gratis å delta, men alle påmeldte som ikke møter opp faktureres for 200 kroner. Avbestillinger skal sendes til e-sport@gamer.no.

Påmeldingen stengte klokken 12 onsdag, men arrangøren ønsker å holde døren på gløtt for etternølere.

Kjetil Rekdal skal holde et foredrag på E-sportdagen.

– Der det er hjerterom er det husrom, og dersom noen har et sterkt ønske om å komme, men enda ikke sikret seg en billett, så ber vi dem henvende seg til e-sport@gamer.no, forteller Halvorsen.

E-sportansvarlig på Gamer.no, Stein Wilmann, er fornøyd med tilbakemeldingen på E-sportdagen så langt.

– Den har stort sett vært godt mottatt. Folk generelt har vært spent på tema og foredragsholdere, samt at dette er en gyllen mulighet til å treffe likesinnede. Samtidig har vi fått en del tilbakemeldinger fra personer som ikke kan delta grunnet jobb og skole da dette foregår fra klokken 12 til 16 på en fredag, sier Wilmann.

Paneldebatten vises på Internett

Les også
Anmeldelse: Hearthstone: Heroes of Warcraft

– Hadde dere forventet denne interessen på det første arrangementet?

– For å være helt ærlig, som med mye annet i e-sport i Norge, så visste jeg ikke helt hva vi skulle forvente. Vi bestemte oss bare tidlig for å sette opp et så bra og interessant program som mulig så får de som deltar på arrangementet avgjøre om de føler dette var en susksess eller ikke. Personlig mener jeg at dette er noe norsk e-sport har stor nytte av.

Mot slutten av E-sportdagen skal det være en videooverført paneldebatt mellom to av landets største klubber, to LAN-arrangører og en e-sportjournalist. Resten av innholdet blir enten lukket for de som deltar eller publisert på et senere tidspunkt.

– De som ikke får deltatt denne gangen, kan de se frem til flere arrangementer i fremtiden?

– Jeg håper det, forteller Wilmann.

Siste fra forsiden