Nå får du Hearthstone på mobil

Ta med deg Blizzards samlekortspill overalt.

Blizzard

Det populære kortspillet Hearthstone: Heroes of Warcraft kan nå lastes ned og spilles på mobiltelefonen din, melder Blizzard. Mobilversjonen bruker et grensesnitt som er tilpasset til mindre skjermer, men ellers er det ingen forandringer fra nettbrett- eller PC-versjonene.

For å spille bruker du Battle.net-kontoen din som deler fremdrift på tvers av alle spillets versjoner. Har du allerede spilt Hearthstone på PC eller nettbrett vil kortene du har låst opp være tilgjengelige på mobilen din. For å lokke både gamle og nye spillere til mobilversjonen vil alle motta en ny pakke med kort når de fullfører en kamp på telefonen sin for første gang.

Grensesnittet i Hearthstones mobilversjon er tilpasset mindre skjermer.

iOS-versjonen krever at du har en iPhone 4S, femtegenerasjons iPod Touch eller nyere enhet. For å spille Android-versjonen må enheten din kjøre Android 4.0 eller et nyere operativsystem. Du kan sjekke om telefonen din er kraftig nok på Blizzards nettsider.

Dragefokusert ekspansjon

Tidligere denne måneden lanserte Blizzard spillets nyeste ekspansjon – Hearthstone: Blackrock Mountain. Utvidelsen bygger på drager som tema og tilbyr 31 nye kort med Warcrafts dragefamilier sterkt i fokus.

Som med den forrige ekspansjonen – Curse of Naxxramas – lanseres Blackrock Mountain over tid i form av fem kapitler. Disse kan kjøpes med ekte penger eller med gull som du har opptjent i spillet.

Siden lanseringen på PC for litt over et år siden har Hearthstone nytt stor popularitet, spesielt innenfor e-sportverdenen. Vår anmelder kalte det et meget velpolert spill som fortsatt byr på utfordringer etter mange, mange timers spill.

Franskmann satte verdensrekord for lengste Hearthstone-runde.
Takket være et triks varte runden i over 43 timer »

Siste fra forsiden