Gamer.no CS:GO Wingman Cup

Nå kan du delta i Wingman-turnering i Counter-Strike: GO

Vinnerduoen kan stikke av med opp til 7000 kroner, avhengig av antall påmeldte.

Rialto er et av kartene man kan spille i Wingman.
Valve

Mandag ble Gamer.no CS:GO Wingman Cup annonsert, med en førstepremie på opptil 7000 kroner, avhengig av antall deltakere på turneringen. Det hele braker løs torsdag 8. november klokken 18:00, og man må være Gamer Premium-medlem for å delta.

Wingman er en offisiell modus i Counter-Strike: Global Offensive, som på mange måter ligner på den kompetitive. Forskjellen er at i stedet for fem spillere på hvert lag, er det to. Kampene spilles på tradisjonelle kart, men området er avlåst til bare en bombeplass. Startposisjonene til spillerne er også mye nærmere bombeplassene, noe som gjør at kampene er kjappe og effektive. Første laget som når åtte runder vinner kampen.

Turneringen spilles med dobbel eliminasjon, best av én. Kartveto er med, og server får man tildelt av Gamer.no.

Påmeldingen har allerede startet, og avsluttes en halv time før turneringsstart »

Har hatt et ønske om større turneringstilbud

Tor-Steinar Nastad Tangedal er leder og grunnlegger i Gamer.no og Telenorligaen.
Telenor

Leder og grunnlegger Tor-Steinar Nastad Tangedal sier at det har lenge vært et ønske om å arrangere flere typer turneringer.

– Vi har lenge hatt et generelt ønske om å skape et større turneringstilbud for det norske miljøet, og da gjerne med noen friske varianter. 1vs1-turneringene vi har gjort en stund er en suksess, og nå prøver vi et par Wingman-turneringer fordi mange har etterspurt det. Vi lanserer også en 2v2 aim-map-turnering om ikke lenge. Det er gøy å gå utenfor de vante rammene i blant, forteller Tangedal.

På spørsmål om det kan bli flere turneringer, og om det eventuelt blir flere turneringer i andre moduser, som for eksempel surfing og klatring, er Tangedal positiv.

– Hvis denne turneringen får 64 spillende lag så har vi et mål som sier at det skal sendes 7000 kroner til vinnerlaget. Det synes jeg er en ganske fet start for noe vi aldri har gjort før. Det er masse artige varianter å leke seg med i Counter-Strike. Kanskje vi en dag skal sette opp en poll for å se hva folk vil ha?

Hvilke andre turneringer kunne du tenkt deg å se? Kommenter gjerne.

121GameOn lanserte også Wingman-turnering

121GameOn har også lansert en Wingman-turnering som går av stabelen 10. november. Her har du en høyere premiepott enn i Gamer.no sin, og man kan i tillegg stikke av med en DXRacer-stol. På turneringssidene står det følgende.

«Opp til 64 lag vil få muligheten til å konkurrere om premiepotten på hele 25 000 kroner - og i løpet av én kveld skal vinneren kåres. Turneringen er et initiativ fra 121GameOn og vil bli direktesendt på Twitch. Arrangementet har en inngangspris på 10€, og det er 18-års aldersgrense for å delta.»

Les også
Apeks vant Tipsport Bratislava Cup 2022

Mer informasjon om turneringen finner du på de offisielle sidene til 121GameOn.

Siste fra forsiden