Nå kan du lage din egen spillturnering hos oss

Vi åpner opp turneringssystemet for alle.

I snart tre år har vi skreddersydd en turneringsplattform for å gjennomføre store og små spillturneringer gjennom satsingen Gamer’s Paradise. Nå flytter vi hele esportsatsingen vår inn i Gamer.no, og åpner samtidig opp plattformen slik at hvem som helst kan opprette turneringer.

Brukerskapte turneringer

Det betyr at du selv kan velge spill, du kan sette dine egne regler, du kan gjøre cupen offentlig eller privat, og du kan invitere eller legge til fiktive navn og faktiske brukere som er registrert hos oss. Etter hvert ruller vi også ut støtte for ligasystemer som gjør det mulig å tevle over tid.

Slik oppretter du din egen turnering.

Systemet skal egne seg like bra til bruk på store LAN som i sofaen hjemme med FIFA 14 og en vennegjeng.

Vi følger med på hvilke brukerskapte turneringer som er på vei, og vi vil løfte dem frem på redaksjonell plass slik at de får den oppmerksomheten de fortjener.

Sett opp din egen turnering her »

StarCraft II-turnering i helgen

Samtidig fortsetter vi å arrangere offisielle turneringer og konkurranser med heftige premier i samarbeid med spillmiljøet i Norge, og vi vil fortsette å dekke esportscenen tett med nyhetsartikler, guider og profilintervjuer.

Allerede i helgen kan du se frem til en stor turnering i StarCraft II: Heart of the Swarm, hvor StarCraft Norge stiller med profesjonell casting og studiosending lørdag og søndag kveld. Fremover kan du se frem til turneringer i spill som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends og Battlefield 4.

Siste fra forsiden