Nå kan du prøve Age of Conan gratis

Prøveperioder deles nå ut til enhver som vil ha.

Age of Conan er uten tvil den mest ambisiøse spillsatsingen vårt lille land har hatt. Det massive onlinespillet hadde en utrolig lansering, hvor det toppet salgslister i 17 forskjellige land samtidig. 1.2 millioner eksemplarer har nå blitt sendt ut til butikkene.

Dessverre opplevde spillet stor spillerflukt etter lansering. Tekniske problemer gjorde at mange sa opp sine kontoer i skuffelse. I ettertid har Funcom gått drastisk til verks og spillet er vesentlig forbedret siden lansering. Selv om vi meldte om et dårlig økonomisk resultat for den norske utvikleren, er de som har tatt turen tilbake til Hyboria enige i at Funcom har snekret sammen et mer fullstendig produkt.

I et forsøk på å få spillere tilbake til Hyboria, har Funcom endelig annonsert at en gratis prøveperiode på spillet er tilgjengelig for spillere over hele verden. Denne etterlengtede tjenesten leveres i samarbeid med Ausgamer og Fileplanet for å nå ut til hele verden, og avhengig av hvor du registerer deg får du én eller to ukers prøveperioder.

Et bilde som viser hva slags grafikk spillet nå har å by på.

Tidligere skuffede spillere har som sagt en god grunn til å gi spillet en ny sjanse. Flere bugs er fikset og PVP-systemet har fått en overhaling. Den etterlengtede DX10-oppgraderingen er også snart klar for alle som har kraftig nok PC til det. I tillegg er enda en stor oppdatering under utvikling, som blant annet vil gjøre at våpen og rustninger spiller en større rolle i kamp.

Så da er det bare å registere seg for få litt gratis spilletid i Conans verden.

(Kilde: pressemelding)

Siste fra forsiden