Minecraft browser

Nå kan du spille Minecraft rett i nettleseren

Feirer 10 år med nettleserversjon av det populære byggespillet.

Skjermdump/classic.minecraft.net

Minecraft er blant de mest populære spillene i spillhistorien, og nå spørs det om ikke det får enda flere tilhengere. Spillet er nemlig blitt tilgjengelig direkte i nettleseren, melder blant andre GamesRadar.

I forbindelse med spillets 10-årsjubileum har det blitt opprettet en nettside som gir deg umiddelbar tilgang til bygging og graving i Minecrafts klassiske 2009-drakt.

Som man kan lese i kunngjøringen på spillets hjemmeside opererer nettleserversjonen, som altså er en tro kopi av den opprinnelige versjonen av spillet, kun med 32 blokker å leke seg med.

Minecraft feirer 10 år neste uke.
Microsoft

Flere nyheter på vei

I tillegg kommer den med alle bugs og det man må kalle et enkelt grensesnitt sammenlignet med det senere versjoner av spillet kommer med.

Dette er bare en av mange kunngjøringer som er lovet i forbindelse med spillets 10-årsjubileum. Som Gamer.no meldte for litt siden ble det tidligere denne uken hintet om et Minecraft-mobilspill med utvidet virkelighet.

Akkurat hva dette er vet vi ennå ikke, men mer informasjon om både dette nye mobilspillet og flere jubileumsnyheter får vi servert på Norges nasjonaldag den 17. mai. Oppdateringer vil legges ut på denne siden.

Markus «Notch» Persson – den opprinnelige skaperen av Minecraft – vil imidlertid ikke bli å se i forbindelse med jubileet, da Minecraft-eieren Microsoft har bestemt at den kontroversielle figuren ikke får ta del under begivenhetene.

Les også: Microsoft har avduket konsollen uten diskdrev »

Siste fra forsiden