Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nå kan du teste Zelda-spillet Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nintendo slapp ny trailer – og spillbar demo.

På Nintendos Direct Mini-sending onsdag ble vi servert mer informasjon om det nye Zelda-spillet Hyrule Warriors: Age of Calamity – deriblant en ny trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Ikke minst kunne Nintendo avsløre at spillet har fått en demo du kan teste ut. Denne er tilgjengelig nå i eShop-butikken. Selve spillet lanseres den 20. november.

Nintendo

Forgjenger til Breath of the Wild

Hyrule Warriors: Age of Calamity ble kunngjort i september i år og er en oppfølger til Hyrule Warriors fra 2014, men Nintendo er mer opptatt av å markedsføre spillet som en forgjenger til Breath of the Wild.

Spillet foregår nemlig 100 år før historien til Breath of the Wild og gir spilleren mulighet til å oppleve selve de apokalyptiske begivenhetene som skildres i det spillet. Som med det første Hyrule Warriors-spillet er det Tecmo Koei som står bak, men denne gangen har utviklerne samarbeidet tett med Nintendos Zelda-team.

Som før kan man spille som blant andre Link og Zelda, og spillet går ut på å kjempe seg gjennom horder av fiender for å beskytte Hyrule mot undergangen.

Ifølge Nintendo er målet at spillet skal appellere både til Hyrule Warriors-fansen og Breath of the Wild-tilhengere. Hvorvidt det lykkes med dette gjenstår å se, og det første Hyrule Warriors ble belønnet med lunkne 5 av 10 poeng her på Gamer.no.

Les også: Spennende gimmick helt uten stayerevne »

Siste fra forsiden