Nintendo Switch

Nå kommer det en oppgradert Nintendo Switch

Får mye lenger batteritid.

Colourbox/35772794

Det har nylig svirret rykter om en ny og oppgradert Switch-konsoll, og nå har ryktene blitt bekreftet, om enn på en temmelig diskré måte. Det melder blant andre Eurogamer.

På Nintendos japanske hjemmesider kan man nemlig nå lese at Switch jekker opp batteritiden. Den nye modellen oppgis å ha en batteritid på 4,5-9 timer, den den eksisterende modellen opererer med en batteritid på 2,5-6,5 timer.

Kommer trolig til høsten

Audun Rodem, Gamer.no

Dette er altså en ganske betydelig oppgradering, og trolig en nyhet som vil bli godt mottatt av Switch-spillere som er lei av den relativt korte levetiden til dagens Switch-utgave,

Den reelle batteritiden avhenger selvsagt av bruk, men som en referanse skriver Nintendo at oppgraderingen vil bety at man nå kan spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i cirka 5,5 timer, der den eksisterende modellen kun gir deg rundt 3 timer.

Ifølge de nylige ryktene om en ny og oppgradert Switch-konsoll som dukket opp i form av dokumenter hos FCC skulle den nye versjonen få en ny Tegra-prosessor, men nytt batteri var ikke nevnt.

Trolig får den nye versjonen dermed ikke nytt batteri, men derimot høyere energieffektivitet takket være den nye prosessoren. Akkurat nå den nye Switch-utgaven vil bli tilgjengelig for oss er uvisst, men Eurogamer fikk opplyst at den vil bli lagt ut for salg i Storbritannia tidlig i september i år.

Les også: Her er Nintendo Switch Lite »

Siste fra forsiden