StarCraft II - Red Bull Battle Grounds: Detroit

Nå må «Snute» vise hva han er god for

I dag kan det norske StarCraft-håpet hevde seg etter nedturen i WCS Europe.

Her spiller Snute den siste kampen mot «Alica» i WCS i fjor.
(Bilde: Blizzard, stillbilde av video)

Etter å ha røket ut av WCS Europe tidligere denne uken, har sjansene for å komme seg til et VM-sluttspill sunket drastisk for StarCraft-spilleren Jens «Snute» Waller Aasgaard. Nordmannen får imidlertid en mulighet til å bedre sjansene sine denne helgen, når det skal konkurreres om betydelige mengder WCS-poeng i Red Bull Battle Grounds: Detroit. At det er over 150 000 kroner i premiepotten er selvsagt en velkommen bonus.

Motstandere i verdenstoppen

Her ryker Snute ut i WCS Europe Season 3. (Video: Blizzard)

Det er foreløpig ikke kjent hvem Snute møter i første runde av turneringen. Det vi vet er at det først skal konkurreres i et omfattende gruppespill, før de beste fra disse rundene senere møtes i det avgjørende sluttspillet. Om Snute skal ha noe håp om å raske med seg betydelige mengder WCS-poeng, bør han nok være helt i tet når turneringen avsluttes. Om han skulle klare å klatre helt til topps får han intet mindre enn 750 verdifulle poeng, samt nærmere 50 000 kroner.

Det blir nok ingen enkel oppgave. Mange av motstanderne hans er nemlig superstjerner fra det prestisjetunge koreanske miljøet. Han kan blant annet vente seg å møte legenden Lee «Jaedong» Jae Dong, samt Son «Stardust» Seok Hee, spilleren som slo Snute ut av WCS Europe. Snutes danske lagkamerat Patrick «Bunny» Brix er også representert.

Om du vil følge Snutes jakt på WCS-poeng, kan du se det på GamerTV, eller stikke innom Red Bulls egen Twitch-stream .

Siste fra forsiden