Utskifting i Norse

Nå skjer det endringer i Norse

Klubben har benket to spillere etter mandagens TV-kamp i Telenorligaen.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Regjerende mestere i Telenorligaen, Norse, har sendt to av sine spillere på benken. Klubben jobber for tiden med å finne erstattere til lagoppstillingen. Dette forteller kilder nær klubben til Gamer.no.

To spillere på sidelinjen

«ztk» kan være ferdig som Norse-spiller.
Arsalan Blu/Gamer.no

Våre kilder forteller at det er Jon Erik «ztk» Øygarden og Martin «cENTRYZ» Brandal som må ta steget ut av den opprinnelige lagoppstillingen og sette seg på benken. Hva som er hovedårsaken til lagendringen er usikkert.

Lagkaptein Morten «zEVES» Vollan ønsker ikke å kommentere saken til Gamer.no.

Forbannet etter tap

Tidligere i uka var det toppkamp på TV 2 Sumo mellom forhåndsfavoritten Norse og tittelutfordrer Temp.no, hvor sistenevnte lag vant noe overraskende kampen 2 - 0. Nå ser det ut som at følgene av dette resultatet blir lagendringer for Norse.

Rett etter kampen skal Morten «zEVES» Vollan ha vært forbanna på lagkameratene sine. Gamer.no har fått innsyn i samtalelogger der han forteller at det må skje endringer i laget, og at han syntes tapet var flaut.

«Mystic» i samtaler

Etter det Gamer.no kjenner til er Kristoffer «Mystic» Michelsen i kontakt med Norse, og er en mulig erstatter for en av de benkede spillerne. TIl daglig spiller Michelsen i Temp.no. Lagleder i klubben, Anders «aNdz» Kjær, kan bekrefte til Gamer.no at Michelsen er i samtaler med Norse.

– Det stemmer at «Mystic» er i samtaler med Norse. Ut over det har jeg ikke så mye å tilføye, men det sier seg selv at enhver Counter-Strike-spiller ville vurdert et tilbud som gir deg muligheten til å spille fulltid, sier Kjær.

Siste fra forsiden