Nå spilles kveldens kamper i League of Legends-mesterskapet

Se de beste League of Legends-lagene kjempe i gruppespillet.

LCS Sesong 2-finalen 2012.
artubr, flickr.com

Søndag klokken 21:00 starter det ukeslange gruppespillet i League of Legends' verdensmesterskapt. De 14 beste lagene fra seks ulike deler av verdenen har karret til seg en plass i dette verdensmesterskapet ved å trone høyest på tabellen i sin region i sesong 3 av ligaen kalt LCS. Kampene kan du se direkte i videovinduet nederst i saken.

Europa representeres denne sesongen av Fnatic, Gambit Gaming og Lemondogs. Fnatic kom sterkt ut av Europa-turneringen tidligere i høst, etter å ha knust Lemondogs i finalekampen, mens Lemondogs kunne skryte av å ha sanket mest poeng i løpet av sesong 3. Lemondogs, som skal i ilden allerede klokka 22:00 i kveld, har for øvrig norske Erlend «Nukeduck» Holm med i teamet som eneste nordmann i LCS og verdensmesterskapet.

En fullstendig kampplan i opptakten til verdensmesterskapsfinalen kan du se hos verdensmesterskapets hjemmesider.

Solgte ut finalen på under en time

Finalen i verdensmesterskapet avholdes i Staples Center i Los Angeles den 8. oktober, foran en fullsatt sal. Da billettene til arrangementet ble lagt ut 24. august ble de revet bort på under en time. Det er ikke klart hvor mange billetter det er snakk om, men Staples huser vanligvis mellom 18 000 og 21 000-personer. Mest sannsynlig er det snakk om noen tusen færre her, ettersom arrangementet ikke tar i bruk alle setene.

Her kan du se gruppespillskampene:

Watch live video from riotgames on www.twitch.tv

Siste fra forsiden