Nå starter PS3-turneringen!

Fra onsdag kan du kvalifisere deg i FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Det var i utgangspunktet meningen at alle de fire spillturneringene i Gamer's Paradise skulle foregå samtidig. På grunn av trøbbel med PlayStation Network måtte vi utsette FIFA 11 og Gran Turismo 5. Nå er det igjen mulig å spille sammen på PlayStation 3, så da er vi klare for å lansere turneringene for de som liker fotball og racing.

Les også: Premier for over 250 000 kroner

Det er en noen vesentlige forskjeller på hvordan vi løser konkurreringen i FIFA 11 og Gran Turismo 5, i forhold til de pågående turneringene i StarCraft II og Crysis 2. Den viktigste er at FIFA 11 og Gran Turismo 5 kun spilles på PlayStation 3. I tillegg vil forsinkelsene gjøre at det blir hyppigere runder. Første runde i disse to spillene starter onsdag 1. juni. Deretter fortsetter vi med nye kvalifiseringscuper hver dag frem til 8. juni, altså åtte totalt. Her kan både nye deltakere og allerede utslåtte prøve seg på nytt.

Les også: Slik melder du deg på!

Turneringsoppsettet er helt likt ellers. Spillere melder seg på med frist klokken 20 den dagen det er kvalifisering. Klokken 20:15 setter vi opp hvem som møter hvem, og resultatet av trekningen finner ved å klikke på den cupen du deltar i på turneringssiden. Som i de andre spillene vil samtlige oppgjør være mellom to deltakere, og hver kveld skal ende opp med totalt åtte spillere i hvert spill som går videre til sluttspillet 14. juni. Antallet runder hver kveld bestemmes av hvor mange deltakere vi har.

Vinnerne av sluttspillet flys inn til en finale i Oslo mellom to deltakere i hvert av de fire spillene. Dette foregår helgen 26. til 28. juni.

Les også: Slik gjennomfører vi Gran Turismo 5-turneringen
Les også: Slik gjennomfører vi FIFA 11-turneringen

Siste fra forsiden