Namco med turbasert strategi for DS

Namco har kunngjort DS-spillet Mage Knight: Destiny's Soldier, et turbasert strategispill basert på Mage Knight-franchisen.

Mage Knight: Destiny's Soldier er et strategispill som foregår i en verden ødelagt av krig. Noe som kalles Solonavi er i ferd med å ødelegge landet, og kun en stor hær kan stoppe dem. Denne må du samle sammen, ved å forene fiendtlige fraksjoner i kampen mot Solonavi. Deretter må du lede dem i kamp mot den fryktelige fienden.

Mage Knight: Destiny's Soldier benytter seg av den trykksensitive skjermen til DS slik at spilleren kan "plukke opp" enhetene sine, flytte dem og kaste terningene, (nesten) akkurat som han eller hun ville gjort i brettspillet Destiny's Soldier er basert på. Ellers loves vi et autentisk gameplay som forholder seg trofast til brettspillet, en dyp historie og massevis av muligheter for å skreddersy enhetene og hæren din.

Dette er det andre Mage Knight-spillet Namco har kunngjort. Tidligere har de fortalt at de jobber med Mage Knight: Apocalypse, som er et actionrollespill for PC. Destiny's Soldier skal etter planen lanseres til våren som kommer.

Siste fra forsiden