Ta kontroll over elementene

Nedlastbart gudespill fra Eric Chahi

Another World-skaperens nye prosjekt har fått navn, og Ubisoft har sluppet mer informasjon.

Når skaperen av en av historiens største spillklassikere vender tilbake til industrien etter et mangeårig opphold, er det lurt å følge med. I forbindelse med E3 kunngjorde Ubisoft at selveste Eric Chahi, mannen bak Another World, jobbet med spill som de kalte Project Dust, og nå som Gamescom er i gang har vi fått mer informasjon om spillet.

Vulkanutbrudd (sjekk produktet for flere ferske skjermbilder).

Først og fremst har det fått et navn, nemlig From Dust. Dessuten er det nå klart at spillet kommer til tre plattformer, nemlig PC, Xbox 360 og PS3. Det blir i første rekke kun tilgjengelig via digital distribusjon, og lanseringen finner sted i 2011.

Spillets beskrives som et moderne gudespill der naturen spiller hovedrollen. Du får rollen som en shaman, som må hjelpe en gruppe mennesker å overleve i en farlig verden. Dette gjør du ved å manipulere naturen rundt deg.

Ubisoft skryter av grensesprengende teknologi som bringer mektige naturkrefter til live. Ved å kontrollere disse kreftene kan du forme verden dynamisk, og sørge for at verden rundt deg alltid er i endring.

Du kan få et lite inntrykk av hva vi har i vente ved å ta en titt på spillets nettsted.

Siste fra forsiden