Need for Speed: Most Wanted er gratis akkurat nå

Criterions kritikerroste bilspill kan puttes i spillsamlingen.

EA

– Den rene og skjære mengden av ting å gjøre er enorm, og man slutter egentlig aldri å ha det moro (så lenge man klarer å kommer seg unna politiet). Det er flust av biler å finne, plakater å hoppe gjennom og Autolog gir deg stadig nye rekorder å slå, skrev vi om Need for Speed: Most Wanted.

Kommentarfeltet var på sin side mer lunken i sin omtale av Criterions bilspill, og trakk frem alt fra lastetid til bilfølelse og mangel på gjøremål.

Need for Speed: Most Wanted – det nye.
EA

Nå kan du selv vurdere hvem du er enig med, uten å betale en krone. EA gir nemlig bort Need for Speed: Most Wanted gjennom sitt «Origin spanderer»-program. Alt man trenger å gjøre for å få fatt i spillet er å ha en Origin-konto, slik at man kan få lastet ned spillet fra nettbutikken.

Forresten: nei, det er ikke det gamle Need for Speed: Most Wanted-spillet som ligger på gratisdisken. Dette er spillet fra 2012, som irriterende nok deler navn med EA Black Box' spill fra 2005. Forvirrende, ikke sant?

Fjorårets innslag holdt ikke mål

Å få litt gratispåfyll passer egentlig godt nå. Det nyeste innslaget i den godt etablerte bilspillserien – bare kalt Need for Speed (sukk … Nei, ikke The Need for Speed fra 1994. Slutt med dette, EA!) – var ikke særlig godt.

– Problemet blir at spillene Ghost Games utvikler føles veldig identitetsløse, uten noe særpreg som får dem til å heve seg over røkla. Det er ingenting galt med kjørefølelsen i Need for Speed, men den intetsigende spillverdenen, de lite spennende oppdragene, og mangelen på insentiver for å engasjere seg med de andre spillerne trekker opplevelsen kraftig ned, skrev vi om det nye spillet.

EA har lansert abonnementstjeneste for PC-spill »

Siste fra forsiden