Control - Xbox Game Pass

Nei, Control er ikke på vei til Xbox Game Pass

Xbox-sjefen forsnakket seg på direkten.

505 Games

Xbox-sjef Phil Spencer tok det på seg å spre litt juleglede torsdag, da han kunngjorde at actionspillet Control var på vei til Xbox Game Pass. Det viser seg imidlertid at han tok feil.

– Har ingen planer

Det var under en direktesending i forbindelse med innsamlingsaksjonen ExtraLife 2019, at samtalen gikk over på Control. Spencer mente det var synd at spillet ikke hadde nådd ut til så mange, og derfor var han glad for at det skulle inkluderes i abonnementstjenesten Xbox Game Pass.

Nyheten ble raskt spredd for alle vinder, men så kom kalddusjen fra både Remedy Entertainment og spillets utgiver – 505 Games.

– Informasjonen om at Control kommer til Xbox Game Pass, som nylig ble rapportert under en Mixer-sending, er ikke riktig. Vi har ingen nyheter eller kunngjøringer angående Xbox Game Pass å dele på dette tidspunktet, heter det i en Twitter-melding.

Microsoft selv har også kommet med en egen uttalelse (via Windows Central) for å rette på Spencers utsagn. Her melder selskapet at Xbox Game Pass-biblioteket stadig oppdateres for å gi abonnenter et godt tilbud, men akkurat nå foreligger det ingen planer om å inkludere Control.

Her på bruket fikk Control en veldig god mottakelse.
– Fortjener å bli spilt av alle som liker knakende god action »

Siste fra forsiden