Neste-generasjons spill fra Digital Extremes

Digital Extremes har lagt ut en liten hjemmeside og trailer til Dark Sector, et spill som vil komme til neste generasjons konsollsystemer og PC.

Egentlig inneholder nettstedet veldig lite informasjon om spillet, men traileren du finner der er rimelig imponerende, om enn litt kort. I og med at Digital Extremes ikke sitter på noen utviklermaskiner til neste generasjons konsollsystemer enda (da disse ikke finnes), er det rimelig klart at spillet for øyeblikket kjøres på en temmelig dyr PC.

Dark Sector bruker helt ny grafikkmotor som heter Sector Engine. Om denne blir en konkurrent til Source, Unreal og Doom III-motoren gjenstår å se, men Digital Extremes har samarbeidet mye med Epic, og har antakelig sett hvor lukrativt det er å sitte på en etterspurt 3D-motor i dagens spillmarked, så det bør kunne antas at Digital Extremes planlegger å gjøre det mulig for andre utviklere å benytte seg av denne teknologien (mot betaling, selvsagt).

I og med at selskapet ikke har gitt noen som helst informasjon om spillet må vi bare se på denne traileren som et glimt inn i fremtiden. Dark Sector skal etter planen komme ut i 2006. Nettstedet (linket til under) inneholder en liste over steder der du kan laste ned traileren.

Siste fra forsiden