The Witcher: Nightmare of the Wolf

Netflix jobber med animert The Witcher-film

The Witcher: Nightmare of the Wolf kommer fra teamet bak Legend of Korra.

Illustrasjonsbilde fra The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt

Med seertall på over 76 millioner har The Witcher blitt en liten gullgruve for Netflix. Nå håper selskapet å høste mer suksess med Geralt og gjengen, og i den tråd er arbeidet i gang med en animert The Witcher-film.

Hvorvidt Henry Cavill skal gi stemmen til Geralt i animasjonsfilmen er uvisst.
Katalin Vermes, Netflix

Nyheten ble offisielt bekreftet av Netflix onsdag kveld, etter at rykter rundt prosjektet hadde begynt å svirre i det siste. På Twitter forteller selskapet at filmen skal hete The Witcher: Nightmare of the Wolf, og at den skal ta for seg en ny trussel som truer verdenen.

Mer enn det fikk vi ikke vite om hverken historien, hvilke figurer som er med eller hvem som tar seg av stemmeskuespillet. Netflix kunne riktignok avsløre at det er kjentfolk som står bak prosjektet. Lauren Hissrich og Beau DeMayo – manusforfatterne på Netflix' The Witcher-serie – trekker i trådene, mens Legend of Korra-studioet Studio Mir tar seg av animasjonsarbeidet.

Ifølge Hissrich har filmen vært hemmeligholdt i over et år, men akkurat hvor lenge den har vært i produksjon eller når den skal ha premiere er uvisst.

Vi likte The Witchers første sesong på Netflix godt, og anmelder Espen Jansen meldte om godt skuespill, et interessant univers og en fenomenal hovedrolle. Arbeidet med en ny sesong er også underveis, og denne skal dukke opp en gang i 2021.

Les også: Skaperen av TV-serien The Witcher kritiserer anmeldere etter blandet mottakelse »

Siste fra forsiden