The Witcher

Skaperen av TV-serien The Witcher kritiserer anmeldere etter blandet mottakelse

Lauren Hissrich har mer tro på fansen enn de profesjonelle anmelderne.

The Witcher fikk blandet mottakelse av anmeldere etter premieren på fredag.
Netflix

Den etterlengtede The Witcher-serien hadde omsider sin premiere på Netflix på fredag. Nå viser det seg at mottakelsen blant anmeldere har vært noe lunken og blandet, noe serieskaperen kvikt valgte å respondere på.

Som blant andre nettstedet Comic Book rapporterer la Lauren S. Hissrich, manusforfatter og produsent for The Witcher-serien, nylig ut en Twitter-melding med et aldri så lite kritisk stikk til anmelderne.

– Hvem bryr jeg meg om? «Profesjonelle» kritikere som ser én episode og hopper fremover, eller EKTE fans som ser alle åtte episodene på én dag og så starter på nytt?, skriver Hissrich.

Ønsker debatt velkomment

I en annen melding hvor hun responderer på en kritisk kommentar om at hun avviser konstruktiv kritikk svarer hun som følger:

– De siste to årene har jeg lyttet til og respondert på ærlig kritikk fra fans. Og det er mange TV-kritikere jeg har stor respekt for, selv om de ikke liker showet. Vær så snill og gjør litt research. Jeg ønsker debatt velkomment. Jeg ønsker ikke ubegrunnet ondsinnethet velkomment.

Hissrich refererer trolig først og fremst til en anmeldelse av The Witcher i det innflytelsesrike magasinet Entertainment Weekly, som ga serien strykkarakteren «F». I anmeldelsen innrømmer en av anmelderne at han hoppet fra først til femte episode.

The Witcher-serien har i skrivende stund poengsummen 53 på Metacritic, mens brukeranmeldelsene har et snitt på 7,4, som indikerer at serien har blitt bedre mottatt blant publikum enn av kritikerne.

Ennå ikke sett The Witcher? Den siste traileren byr på storslåtte kampscener »

Siste fra forsiden